Регион

Прокуратурата разследва и-мейл с гола съветничка в Димитровград

Докладната, разпратена по мейлаКолаж, в който има опит да бъде показана гола общинската съветничка Катя Панева, са получили част от колегите й в местния парламент в Димитровград. На картинката е изобразена в гръб жена с прическата на Панева, в която краката не са покрити от дрехи. Аматьорското изпълнение било прикрепено към докладна записка, изпратена от името на председателя на общинския съвет Стефан Димитров, се твърди в сигнал до медиите от неизвестен подател.

Предложението за решение в докладната записка е да бъде променен правилника за работата на общинския съвет и да допускани поздравления от името на политическите партии.

Председателят на общинския съвет не вдигна телефона си, въпреки настойчивите ни опити да се свържем с него, за да обясни как документът с колажа е изпратен от негово име.

Потърсена за коментар от Haskovo.info Катя Панева заяви, че се чувства обидена и омерзена от случката. Тя не пожела да посочи кой е виновен за разпратения колаж, но обясни, че докладната записка е истинска и се надява да бъде приета на следващата сесия на Общинския съвет в Димитровград.

Катя Панева е подала жалба в прокуратурата, която да разследва случая и да установи кой и защо е разпратил колажа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button