Хасково

Четирима са ранени при катастрофи в Хасковска област

Четирима души пострадаха вчера при пътни произшествия в Хасковска област, съобщават от полицията.

В 13 часа на улица „Св. Климент Охридски“ в Хасково 41-годишен с лек автомобил Пежо при маневра на заден ход е ударил 78-годишна жена. Пострадалата е прегледана и е освободена за домашно лечение.

Малко по-рано в Маджарово 40-годишен от Бургас с товарен Форд при движение на заден ход е блъснал 83-годишен мъж, който е приет за наблюдение в хасковската болница.

В 13:50 часа на пътя между ивайловградските села Кондово и Железари 59-годишен неправоспособен мъж е паднал с нерегистрииран мотопед. Той е настанен за лечение в МБАЛ – Свиленград.

В 15 часа на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград 55-годишен със Сеат е ударил 11-годишен с тротинетка, който е извършвал забранен обратен завой. Детето е настанено за лечение в МБАЛ – Хасково, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button