Регион

Намериха чували с цигари в камион на Капитан Андреево

В Димитровград са хванати ментета, а в Свиленград крадци на тротинетка и телефон

100 000 контрабандни цигари са открити при проверката на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Камионът е пристигнал на пункта на 15 октомври в 2:17 часа. Турският шофьор е представил документи за превозваната групажна стока от Турция за Франция.

По метода „анализ на риска“ товарният автомобил е селектиран за щателна митническа проверка, включително с рентген, при която са отбелязани необичайни плътности в товарното помещение. Сред декларираната стока са открити чували, пълни с 5 000 кутии цигари от две марки с турски бандерол.

Недекларираните тютюневи изделия са задържани. На шофьора е съставен акт по Закона за митниците.

През първите две седмици на месец октомври на пункта са задържани близо 1 600 000 контрабандни цигари.

210 ментета пък са открити в две коли в Димитровград. В Свиленград са хванати две жени за кражбата на тротинетка и мобилен телефон, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button