Водещи новиниРегион

Близо 100 000 лв. ще струва снегопочистването на Маджарово

Обществена поръчка за снегопочистване и опесъчаване на пътната мрежа през новия зимен сезон обявиха от Община Маджарово.

Зимното поддържане предвижда изкърпване на образували се опасни дълбоки дупки в асфалтовата настилка с дълбочина от 4 до 6 см., ремонт на банкети и почистване на водостоци.

Не се допуска наличие на сняг на кръстовищата, както и ограничаване на видимостта от купчини сняг. При снегопочистването не се допуска и стесняване на пътя. Всички машини трябва да бъдат оборудвани със сигнализация за работа при лоши метеорологични условия, посочват от кметството.

Пясъкът и солта за опесъчаването предварително ще се смесват, като съотношението е 150 – 200 кг. сол на 1 кубически метър nясък. Минералните материали трябва да се разпръскват по цялата ширина на платното за движение, се казва още в обществената поръчка.

Прогнозната стойност е 97 000 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат обявени на 5 ноември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button