Регион

Унищожиха 314 контрабандни блузи и детски комплекти

Унищожаването на дрехите314 блузи и детски комплекти, имитации на популярна детска марка, бяха нарязани в шивашки цех под контрола на Митница Свиленград. Артикулите са фалшификат на Hello Kitty и са били предназначени за българския пазар.

Стоката е задържана от митническите инспектори на МП Капитан Андреево в нарушение на Закона за марките и географските обозначения.

Процедурата по унищожаването се извършва под контрола на митницата, а правопритежателя поема разходите по нарязването на дрехите, уточняват от Митница Свиленград.

От началото на годината до момента са извършени  17 процедури по унищожаване на стоки – фалшификати на известни марки, а преписките, свързани със задържането на такива стоки са 1127 по описа на Митница Свиленград.

Унищожаването на дрехите Унищожаването на дрехите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ivanov
ivanov
26.11.2012 20:22 20:22

V takav slu4ai se pravi slednoto. Drehite se konfiskuvat i se razdavat na deca ot detski domove.Bez tui nikoi ni6to ne im dava.A te daje se gordeiat i hvaliat „nariazahme tolko i tolko drehi“.Za tova na6ata darjava niama da se opravi,po lesno e na koleda i velikden da iskat ot bednia narod sms ili karti4ka s blagotvoritelna cel.

ок
ок
26.11.2012 22:10 22:10

Съгласен съм с теб. Защо не са ги дали на домовете за деца?

Анонимен
Анонимен
26.11.2012 23:11 23:11

Щото така наречените притежатели на правата са лайна. Тези унищожавания единствено доказват, че правопритежателите само ламтят за пари и нищо друго. Ето затова така начерените маркови стоки са толкова скъпи без реално да са кой знае колко по-различни от останалите

До къде стигнахме...
До къде стигнахме...
26.11.2012 23:12 23:12

Не знам,но на снимките не виждам нищо фалшифицирано… ;)Всъщност са фалшифицирани ако вече дрехите със щампи на детски герой се смята за престъпление..ок….

Анонимен
Анонимен
26.11.2012 23:14 23:14

Всички „детски герои“ всъщност са марки, от които се вадят луди пари. Никой няма право да прави дрехи или каквито и да било стоки с детските герои без да си плати на автора, продуцента или който там държи правата. Всички дрешки с мики маус, мечо пух, хелоу кити и други подобни ако не са произведени от фирмите, които държат правата, се водят фалшификати.

Back to top button