Хасково

Кола мина през крака на дете, пиян и дрогиран катастрофира с Фолксваген

Три катастрофи с ранени са станали в Хасковска област

Три катастрофи с ранени са станали през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, в петък сутринта на кръстовището между булевардите „България“ и „Освобождение“ до Първа поликлиника в Хасково 72-годишен с Форд удари 66-годишен пешеходец. Пострадалият е прегледан и е освободен за домашно лечение.

На 20 октомври преди обяд в димитровградското село Странско 20-годишен с Мерцедес е минал през левия крак на 9-годишно дете. Момченцето е прегледано и е освободено за домашно лечение.

Малко по-късно на кръстовище в Димитровград 14-годишен с тротинетка не е пропуснал и се е ударил в автомобил „Алфа Ромео“, шофиран от 43-годишен мъж. Момчето е прегледано в хасковската болница и е освободено за домашно лечение.

58-годишен шофьор е задържан в харманлийската полиция. На 19 октомври вечерта той е самокатастрофирал с Фолксваген на второкласен път. Дрегерът му е отчел 1.66 промила алкохол, а тестът за дрога е показал употреба на амфетамин.

В Харманли вчера е задържан 47-годишен мъж, който е шофирал Пежо с 1.7 промила алкохол.

В Симеоновград е хванат 19-годишен димитровградчанин, който е карал Мерцедес с фалшива шофьорска книжа. В димитровградското село Радиево е спрян 36-годишен от Стара Загора, който е шофирал без книжка.

Блъснаха мъж на пешеходна пътека в центъра на Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button