Регион

Пиян с брадва нападна полицаи

Брадва, илюстрацияСолидно почерпен жител на село Татарево бе арестуван след като снощи нападнал с брадва дошлите в дома му полицаи. Малко преди това пияният заплашил с оръжието 37-годишната си съпруга и тя потърсила помощ на тел. 112 като споделила, че се страхува за живота си.

На място бил изпратен автопатрул от участъка в Минерални бани. При пристигането си униформените видели как 44-годишният мъж троши с брадва покъщнината. Вместо да се стресне от идването на полицаите, стопанинът ги пресрещнал на двора със секирата в ръце.

Буйстващият мъж не се подчинил на заповедта да остави брадвата, което принудило униформените да стрелят предупредително във въздуха със стоп патрон. Едва тогава агресивният домакин хвърлил брадвата и се оставил да бъде закопчан с белезници. Той е задържан за едно денонощие в хасковското полицейско управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button