Водещи новиниЛюбопитно

Благотворителен фолклорен концерт за Божидара в Димитровград

Благотворителен фолклорен концерт ще се проведе на 23 октомври от 18:30 часа в спортна зала „Младост“ в Димитровград, съобщават от общината.

Организатори са Народно читалище „Христо Ботев – 1902“ с председател Ирина Костадинова. Подобни благотворителни инициативи са традиционни за читалището и неговия председател.

Този път каузата е в подкрепа на Божидара, която се бори с онкологично заболяване. Входът е с покани, а стойността на дарение от една покана е 10 лв. Може да заявите своята покана в читалището зад църквата „Свети Димитър“, всеки работен ден между 11:00 и 15:00 часа и след 18:00 часа.

БлаготворителностВ концерта ще се включат групите за народни хора „Тракия“ и „Тракийски ритми“, детски танцов състав „Тракия“, солисти при читалището и балетна школа „Катлея“.

Дарителска сметка

IBAN BG44 BPBI 79261067616901,

BIC BPBIBGSF,

Post bank

Божидара Ангелова Велчева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button