Водещи новиниСпорт

32 медала спечелиха каратеките на „Възход“ на турнир в Сърбия

18 златни, 4 сребърни и 10 бронзови медала спечелиха състезателите на хасковския клуб „Възход“ с председател Анелия Василева на международния турнир по карате в Лесковац, Сърбия.

В поредното състезание, проведено на 20 октомври, участие взеха 28 отбора от България, Сърбия и Северна Македония, а 500 състезатели спориха за отличията. Хасковският клуб регистрира 8 състезатели, представени в различни възрастови групи и категории и всички те завоюваха призовите места.

С дебют на състезание бяха Крисия Василева (6 г.), и Стилиян Йорданов (9 г.), които в категория Ката спечелиха бронзови медали.

КаратеАбсолютна доминация наложи отборът на момичетата – Ивайла Николова, Селен Кемал, Ния Йорданова, в две категории Кумите (2010 г.) и (Open), което им донесе златните медали. Отборът на момчетата – Алекс Василев, Жоро Далов, Павел Стойчев, взеха сребро и бронз в категория (2010 г.) и (Open).

Ивайла Николова (2010 г.) беше единствената състезателка на турнира с 5 златни медала от всички дисциплини и заслужено получи купата на организаторите за „Най-резултатен състезател“.

КаратеКласиране на „Възход“:

Ивайла Николова (2010 г.) I място – Ката I място- Кумите индивидуално (-47 кг.), I място – Кумите open – (-54 кг.)
Селен Кемал (2010 г.) I място – Кумите open – (-59 кг.) II място – Кумите индивидуално (+54 кг.)
Ния Йорданова (2010 г.) III място – Кумите индивидуално (-54 кг.);
Алекс Василев (2010 г.) III място – Кумите индивидуално (-57 кг.);
Жоро Далов (2010 г.) I място – Кумите индивидуално (-70 кг.);
Павел Стойчев (2008 г.) I място – Кумите (-61 кг.) I място – Кумите open- (-60 кг.).

КаратеВсички сме много доволни от представянето на нашите възпитаници и завоюваните отличия. Децата работиха усърдно и резултатите им са на лице. Продължаваме в същия дух, тъй като имаме и други поставени цели до края на състезателния сезон, отчитат от клуба.

Карате

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button