Любопитно

Детски есенен празник в парк Кенана

Есенен празник на открито „Есенно вълшебство“ проведоха децата от ДГ№19 „Щурче“ в парк „Кенана“ в Хасково.

Топлите багри на есента и меките, галещи лъчи на октомврийското слънце подтикваха децата от всички групи към творчески игри и забавления, песни, танци и разходка в парк „Кенана“, разказват от „Щурче“.

Малчуганите с удоволствие събираха кестени, шишарки, листа и клончета.

ПразникЕсенни фантазии се развихриха в група „Пингвини“ и група „Жабчета“. Децата дадоха воля на въображението си и показаха своите артистични и творчески умения. Пяха и танцуваха върху килим от паднали листа, наслаждавайки се на шума, който те издават. Пренесоха се в царството на есента и показа спортни и артистични умения.

ПразникС усет за хармония и естетика, децата от група „Палечка“ и група „Пчелички“ подреждаха красиви есенни листи. Те съчетаваха цветовете от природата и с търпение, прецизност и внимание изработиха есенно килимче за Зайко и Ежко.

Трудолюбивите „Пчелички“ и малките „Палечки“, очаровани от „есенните съкровища“, които сами бяха намерили, направиха забавни бухалчета, охлювчета и гъбки от кестени и листа.

ПразникДецата от групи „Лъвчета“, „Слънчица“ и „Жабчета“ пресъздадоха красотата на природата като изработиха „есенно дърво“, използвайки различни технологии – печатане с пръсти и обемни апликации с природни материали. Те изпитаха истинско удоволствие от предизвикателните задачи, а крайният резултат бе посрещнат с възхищение и гордост.

По вълшебен начин децата се докоснаха до настроението на природата, сливайки се с нея в прекрасен танц „Дъжд от есенни листа“.

Празник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button