Хасково

Откриха труп на 67-годишен мъж в парцел на „Кърджалийска“

Мястото, където е открит трупаТруп на възрастен мъж е открит преди обяд край булевард „Освобождение“ в Хасково. Той е намерен в неограден парцел край локалното платно вдясно по посока центъра на града.

От Областната дирекция на МВР съобщиха за Haskovo.info, че мъжът е 45 набор. Първоначалният оглед на пристигналия на мястото полицейски екип не е установил следи от насилие, така че не става въпрос за престъпление, предполагат от МВР.

Трупът е откаран за аутопсия, която да установи причините за смъртта. Работещи в околните обекти предполагат, че мъжът е вървял по тротоара и е паднал от стената в парцела. Те обаче нямаха представа кой е той и какво е правил в района.

Мястото, където е открит трупа Мястото, където е открит трупа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Екс ченге
Екс ченге
28.11.2012 9:14 9:14

И защо няма парапет или ограда.Собственика на парцела да отговаря!

sitizen
sitizen
29.11.2012 1:51 1:51

Екс, ченге, за какво да отговаря човека? Че не си е направил ограда ли? В кой законов текст видя че е длъжен човек да има ограда?

коконка
коконка
29.11.2012 23:12 23:12

трябва да обезопаси терена

Back to top button