Избори 2024 - Предизборни публикации

Катя Панева: Благодаря на хората за смислените ни срещи!

Тя е с преференция 102 в хасковската листа на "Продължаваме промяната-Демократична България" с № 26 в бюлетината

„Благодаря на всички хора, с които успях да се срещна и разговарям за подкрепата, доверието, смислените идеи, напътствия и пожелания, които получих от тях“, заявява в края на предизборната си кампанията кандидатът за народен представител Катя Панева.

Тя е с преференция 102 в хасковската листа на „Продължаваме промяната-Демократична България“ с № 26 в бюлетината.

„И в тази кампания изминах стотици километри, срещнах се и разговарях с хора от целия избирателен район – в общинските центрове и в много от селата. Благодарна съм им за заряда и силите, които ми дават, за да продължавам да отстоявам своите каузи: инвестиции и политики за качествено и достъпно здравеопазване, подкрепа за децата, младите семейства, хората от уязвимите групи, от малкия и средния бизнес“, коментира тя.

Катя Панева е категорична: „Можем да осигурим повече инвестиции за превенция и добър контрол на хроничните болести, което е изключително важно. Можем да увеличим средствата за дентално здраве на децата и Фонда за лечение на деца в чужбина, както и да улесним процедурата за кандидатстване, да осигурим допълнителни финансови стимули за младите семейства и студенти, които за определен период след завършването си остават да работят в България“.

Катя Панева„В многото лични срещи, които проведох, се убеждавам, че хората са мъдри и разбиращи. Да, споделят, че им е омръзнало от избори след избори, че вече им е все по-трудно да вярват… Че не харесват голяма част от политиците и случващото се в последния парламент, както и по време на предизборната кампания – насаждане на страх, натиск, оплюване на опоненти… Но споделят и, че мечтаят да живеят в нормална, уредена, спокойна, европейска страна, в която законите важат еднакво за всички и се спазват. Споделят, че искат някой най-после да се погрижи и всички да живеем по-добре в родните си места, а младите да не ги напускат…“, допълва Панева.

„Вярвам, че можем да го направим заедно! И затова благодаря на всички хора, които отделиха от времето си, за да се срещнем в тази предизборна кампания. И ме заредиха с мъдростта, усмивките и доверието си в мен, което задължава и което не бих предала“, категорична е Катя Панева.

Да се погрижим за България! На 27 октомври – гласувайте!

В листата с № 26 за мен – с преференция 102!

Благодаря ви! Вие, хората, сте най-хубавата част от предизборната кампания!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Back to top button