Хасково

Южната част на Хасково може да остане без вода днес

Авария, архивНяколко аварии в Хасково и в помпена станция Юг може да оставят живеещите в южната част на града без вода. „Това ще стане само ако не успеем да се справим с проблема без да се налага спиране на водата“, коментира за Haskovo.info началникът на район Хасково инж. Иванко Милушев.

С нарушено водоподаване ще е кв. „Хисар“. Чешмите може да пресъхнат и в домовете на живеещите на улиците „Добруджа“, „Цар Страшимир“ и части от кв. „Македонски“.

Причината е, че има аварии на кръстовищата на улиците „Клокотница“ и „Цар Страшимир“, „Дервент“ и „Дедеагач“ и „Добруджа“ и „Арда“.

От ВиК – Хасково се извиняват за създаденото неудобство на своите потребители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
29.11.2012 8:56 8:56

къде отиват парите за скъпата вода/една от най-скъпите в страната/,на колко улици днес има аварии-5-6,колко техника ще закарат,колко работници ще работят,колко гориво ще изгорят машините и т.н.,все разходи и след един месец пак наново и така,докато вече хората не могат да си плащат изтичащата по старата канализационна система вода и да пълнят джобовете на администрацията.Спрете да крадете и за всичко ще има пари.Дано някои го прочете това и дали изобщо някой ги чете тези коментари-кучето си лае,кервана си върви,и то с пълна пара вече 25 години.

аз
аз
29.11.2012 12:25 12:25

Четем ги и коментираме даже,но наистина никой не слуша и не го интересува от това!

Back to top button