Хасково

Звезди се обединиха в кампанията „Не сте сами“ срещу дрогата и хазарта

Български звезди, медии и общинари се обединиха в кампанията „Не сте сами“ срещу наркотичната и хазартната зависимост.

Инициативата е на Агенция „Митници“ и Националната агенция за приходите.

Звездите от музикалната сцена – Дара, Лъчо и Тото от „СкандалУ“, Наско от Б.Т.Р., Миро, Торино от дуета „Торино и Пашата“, актьорите Асен Блатечки, Филип Буков, Силвия Лулчева, златното момиче на художествената гимнастика – Симона Дянкова, световната и европейска шампионка по борба – Биляна Дудова, се включиха във видеа от кампанията „Не сте сами“. Те отправиха емоционален призив към младите хора да стоят далече от дрогата и зависимостта от хазарт.

Видеоклиповете с тяхно участие вече се излъчват в медии и могат да се видят в YouTube каналите на НАП и Агенция „Митници“, в страниците на приходната агенция във Facebook и LinkedIn, и профилите на „Не сте сами“ в Tik-Tok и Instagram.

„Не сте сами“ се организира от Агенция „Митници“ над 23 години с цел да популяризира рисковете от наркотичната зависимост. С грандиозен концерт в Несебър в разгара на това лятото кампанията получи нов старт с включването на Национална агенция за приходите и темата за превенция на хазартната зависимост.

Обединената инициатива на двете агенции „Не сте сами“ се фокусира върху това да информира младите за рисковете от употребата на дрога и пристрастяването към хазарт. Тя популяризира сред подрастващите забавни, безопасни и развиващи личността алтернативи за свободното им време като спорт, музика, театрални и други изкуства. Затова и първи посланици на каузата стават популярни лица от музикалната и театралната сцена и професионалния спорт.

В рамките на кампанията „Не сте сами“ са планирани поредица от инициативи, както и презентации пред ученици по темите за наркотичната и хазартна зависимост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button