Регион

Заловиха „Мезето“ с дрога малко след излизането му от затвора

Полиция, илюстрация41-годишен димитровградчанин с прякор „Мезето“ е задържан за разпространение на дрога, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Вчера служителите на реда са извършили специализирана операция под ръководството на Окръжна прокуратура – Хасково след информация, че 41-годишният М.Б. – „Мезето“ след предсрочното си освобождаване от затвора е стартирал отново с престъпната си дейност.

На бензиностанция на булевард „Димитър Благоев“ в Димитровград мъжът е задържан при разпространение на 32 грама амфетамин. Последвало е претърсване в управлявания от него автомобил БМВ, от който са иззети 2 кутии с остатъчни количества амфетамин, мобилни телефони и 510 лева.

В хода на процесуалните действия е извършено и претърсване в цех за метални конструкции на булевард „Ст. Стамболов“, собственост на негов 56-годишен родственик, където „Мезето“ работи. С помощта на специално обучено куче в цеха е открит пакет със 188 грама амфетамин. Криминалистите са претърсили и къща в село Малко Асеново, обитавана от М.Б. В стъклен буркан в една от стаите е открит изсушен канабис с тегло 256 грама.

М.Б. е познат на полицаите. Преди 3 години той е задържан с още деветима души. При операцията тогава са били иззети 3,868 кг марихуна, 1,662 кг кокаин, 1,614 кг амфетамин и 251 таблетки екстази. Хасковския окръжен съд им е наложил осъдителни различни по размер присъди по образуваните 9 досъдебни производства. „Мезето“ е освободен условно предсрочно от изтърпяване на наказанието си през пролетта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button