Водещи новиниРегион

Извадиха 28 пакета с марихуана от резервоара на кола

28 пакета с марихуана са извадени от резервоара на лек автомобил с българска регистрация на изход на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Колата е пристигнала на пункта на 23 октомври около 5:40 часа на път от България за Турция. 38-годишният български шофьор е заявил, че не пренася стоки, подлежащи на забрани и ограничения.

Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка. В резервоара с гориво, чрез демонтаж на сондата, митничарите са открили 28 вакуумирани полиетиленови пакета с 8.680 кг. марихуана на стойност 138 880 лева по цени за нуждите на съдопроизводството.

КанабисШофьорът е задържан до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои да се внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Канабис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button