Водещи новиниХасково

Стотици членове на СИК преминаха обучение в Хасково

155 секции са образувани за парламентарните избори в община Хасково

Стотици членове на секционни избирателни комисии преминаха тази вечер обучение в спортна зала „Дружба“ в Хасково преди парламентарния вот на 27 октомври.

Към момента на територията на община Хасково са образувани 155 секции.

„Провеждаме цялостно обучение по методическите указания – как се попълва протокола, предизборен ден, изборен ден… Акцентираме най-вече на попълването на протокола, където се правят най-честите грешки“, коментира пред Haskovo.info председателят на РИК – Хасково Добромир Якимов.

Членовете на СИК в останалите общини вече преминаха обучение, като последни са в Димитровград – в петък от 17:30 часа в спортна зала „Младост“.

Членовете, участващи в обучението, получават по 20 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тротил
Тротил
24.10.2024 20:44 20:44

В неделя деня на изборите ,половината ще са с грип!

Танер
Танер
24.10.2024 20:58 20:58

Д.Якимов направи накрая хаус,хиляди се впуснаха мигом за подписите.Бутане.Ръгане.А тоя палячо ухилен и самодоволен се пулеше отстрани.Радост като че ли изпълваше душата му.Новата му система сработи.

Някой си
Някой си
24.10.2024 23:02 23:02

безообразие от първите където бързаха, . Следващия път най – добре да има повече полицай и до 18 часа който е влезнал в залата и да се заключват изходите и входовете.

Back to top button