Хасково

Трима мъже в ареста за кражби

Image 30-годишен хасковлия е задържан до 24 часа за кражба. Мъжът е откраднал CD от лек автомобил Сузуки Вагон, паркиран в двора на Многопрофилната болница в Хасково в нощта срещу 28 ноември. Кражбата извършил след счупване на предното дясно стъкло. Той е познат на органите на реда. По случая е образувано досъдебно производство.

В ареста е и 32-годишен мъж от Тополовград, задържан с крадени катализатори. Те са открити при проверка на лекия му автомобил Фолксваген Пасат, който той е шофирал. При проверката в багажното отделение на колата, полицаите се натъкнали на 5 катализатора и 4 полиетиленови торбички с керамични елементи. Вещите са иззети с протокол.

В РПУ-Харманли пък е задържан 50-годишен харманлиец. Полицаите са получили сигнал, че мъж във видимо нетрезво състояние рита лек автомобил Мерцедес, паркиран на улица „Ал. Константинов” в града. Изпратеният автопатрул е установил, че харманлиецът е разбил ключалката на колата и е свалил регстрационната му табела. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button