Регион

Хванаха жените, задигнали 10 бона от дядо, имали и помагач

ПариДвете жени, обрали старец в димитровградското село Злато поле преди седмица, са установени и задържани, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 25-ти двете жени задигнаха 10 000 лева от дома на 81-годишния жител на селото. Те били поканени от домакина в къщата му, за да се позабавлява с тях. Жените използвали сънотворни, за да го приспят. Двете задигнали парите от тенджера под леглото.

Крадлите са на 19 и 33 години. Те не са действали сами. Помагал им е 40-годишен хасковлия, познат на органите на реда, който в момента се укрива и е обявен за издирване. Той извозвал жените с автомобил по адреси.

42-годишен симеоновградчанин е задържан за кражба на 70 метални платна от складова база, допълват от полицията. В ареста са и двама димитровградчани, които източили 250 литра нафта от камион на паркинг „Пети километър“ край Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button