Хасково

Прегряла кола изпуши, от 112 пращат пожарникари на помощ

КолатаПробив в охладителната система на „Опел“ раздигна на крак огнеборците в областния град. Колата

Инцидентът стана в ранния следобед до бившия магазин Марса. Хасковлийка шофирала колата по ул. „Средна гора“ и на метри от кръстовището с бул. „Раковски“ видяла от предната част на автомобила на излиза пушек.

Шофьорката позвънила на телефон 112 и обяснила ситуацията. Операторът я посъветвал да изчака на място и пренасочил сигнала към пожарната.

КолатаЕдин екип огнеборци дойде на място и установи, че заради технически проблем е изтекъл антифриза и оттам колата е прегряла.

Вместо да опънат маркучи и  да гасят пожар, огнеборците взеха пластмасови шишета, напълниха ги с вода от противопожарния автомобил и наляха течността в казанчето на немското возило.

Пожарникарите посъветваха жената да премести колата, за да не пречи на движението и да намери вариант да я закара до автосервиз.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button