Спорт

КСТ „Хасково“ втори в отборното класинате за Купа Банско

КСТ ХасковоС второ място в отборното класиране се завърнаха танцьорите от Клуб по спортни танци „Хасково“ от Открит турнир за Купа Банско 2012. За първи път зимната столица на Балканите бе домакин на такова мащабно събитие, съобщават организаторите.

В първия състезателен ден участваха 86 двойки от 31 клуба в страната. Те бяха разпределени в 13 възрастови групи и танцови класове, съобщи хореографът на Клуб по спортни танци „Хасково“ Петя Милушева.

Местната организация е участвала с 4 двойки. В комплексната надпревара от стандартни и латиноамерикански танци при младежите дуетът Димитър Димитров и Пламена Евтимова се класираха на първо място, а при юноши старша възраст Димитър Кирилов и Яница Панева станаха трети.

В рамките на втория състезателен ден на турнира участие се взели 72 състезателни двойки, които са некартотекирани.

Тук КСТ „Хасково“ бе представен от 3 начинаещи двойки във възрастовите групи до 9 г. и до 11 г.
Златни, сребърни и бронзови медали взеха Калин Железанов и Тереза Симеонова, Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова и Тодор Тодоров и Хейли Картър.

В групата FREE STYLE  първи станаха Димитър Кирилов, Яница Панева, Димитър Димитров и Пламена Евтимова със специалната за този вид изпълнения хореография.

При „Формации“ участваха 10 отбора от 7 клуба. Златните медали спечелиха двойките от Детска Формация „Хасково“ с композицията от латиноамерикански танци по музика на любими детски анимационни филми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button