Регион

„По-добри услуги, по-доволни граждани“ донесе награда на Свиленград

НаграждаванетоОбщина Свиленград бе удостоена с награда за успешното реализиране на проекта „По-добри услуги, по – доволни граждани“, съобщават от администрацията.

Това стана на годишния информационен отчет по ОПАК. Ръководителят на Управляващия орган на програмата Моника Димитрова-Бийчър връчи наградата на секретаря на общината Надя Пеева. Проектът се реализира в Свиленград от 2009 до 2012 г.

Общината въведе електронен документооборот. Чрез създадения по проекта интернет портал се извършват 28 електронни услуги, с което се спестяват време и средства на гражданите и бизнеса. За подобряване на административното обслужване бе внедрена Географска информационна система за търсене на данни, изпълнение на анализи и генериране на справки.

Присъстващите на събитието се запознаха с резултатите от петте най-успешни проекта по програмата, сред които и този на Свиленград, насочени предимно към въвеждането на нови електронни услуги за гражданите и бизнеса и подобряване на взаимодействието между институциите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button