Регион

Шофьорка блъсна двама тинейджъри, пресичащи булевард

КАТ, илюстрацияДвама пешеходци – момиче на 15 и момче на 19 години са пострадали при пътен инцидент в Димитровград снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 19:30 часа на булевард „Раковски“ 55-годишна жена блъснала с колата си тинейджърите, които пресичали пътното платно. Причината според полицията е несъобразена с мокрия асфалт скорост.

От удара младежът е с фрактура на дясна бедрена става, а девойката – с комоцио и травма на главата.

Пиян шофьор е задържан тази нощ на пътя край тополовградското село Радовец. На тел. 112 бил получен сигнал, че на платното има спрял лек автомобил. Пристигналите полицаи установили, че 58-годишният шофьор е с близо 2 промила алкохол в кръвта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шофьор
Шофьор
10.12.2012 21:20 21:20

Много съжалявам за пострадалите,дано скоро да оздравеят.
Наблюдавам често пресичане обаче без да се погледне пътя.Особенно с телефон в ръка. А в здп е написано, че пешеходците трябва да се съобразят с и скоростта и положението на превозните средства преди пресичане.

Back to top button