Хасково

2:1 в театъра: Продават „Откачена фамилия“ със спектакъл по избор

Откачена фамилияПоредно предизвикателство отравя към зрителите си хасковския театър. От културната институция обявяват коледна промоция. Зрителите, закупили билет за комедията „Откачена фамилия“, ще получат подарък още един билет за спектакъл по избор от месечния афиш. Представлението ще бъде на 14 декември, а билетите са на цени 12 и 15 лева.

Горещата комедия от Рей Куни „Откачена фамилия“ е поставена от Валентин Танев.  В спектакъла участват цяла плеада звезди, познати от „Пълна лудница“, „Столичани в повече“, „Господари на ефира“ – Мария Сапунджиева, Валентин Танев, Ева Тепавичарова, Мариус Донкин, Кирил Кавадарков, Анна Симова, Явор Костов.

„Откачена фамилия“ е комедия на ситуациите, породени от голяма лъжа. В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им … и това поставя началото на семейната лудница.

Авторът на пиесата Рей Куни е наричан още „Кралят на комедията“. Зад гърба си той има повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.
 
Пълната програма на ДКТ „Иван Димов“ за декември можете да видите тук .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button