Спорт

Братята Кордови с медали от турнир по джудо в Сливен

Райко Кордов, архив

Райко Кордов

Възпитаниците на СУ „Стефан Караджа“ и Спортен клуб по джудо „Хасково“ Райко и Ставчо Кордови се завърнаха с медали от 10-тия традиционен турнир в памет на Николай Колев – основател и първи председател на клуба по джудо в Сливен.

Райко Кордов (34 кг) завоюва сребърно отличие. „След две победи и две загуби той остана втори със съдийско решение в продължението на срещата“, коментира за Haskovo.info треньорът Делчо Колев.

В Сливен братът на Райко – Славчо Кордов пък грабна бронзовото отличие.

Малко не достигна на Иван Красимиров (38 кг), Иван Латев (66 кг) и Иван Драганов (+73 кг) да се качат на почетната стълбичка. Хасковските джудисти останаха пети.

„Като цяло сме доволни от представянето. Това беше и последното състезание за тази година. Очакваме вече републиканските първенства през февруари„, допълни Делчо Колев.

В турнира в Свилен взеха участие 12 отбора от Хасково, Троян, София, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик и Тополовград. Хасковското джудо бе представено от 7 състезатели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Денис
Денис
04.05.2015 8:40 8:40

Много лъжи ДЕЛЧО КОЛЕВ

Back to top button