Спорт

10 медала за „Вадо-рю“ от фестивал по бойни спортове

Силвия Вангелова10 медала, два от които златни, завоюваха възпитаниците на хасковския карате клуб „АидаНет Вадо-рю“ от Фестивала по бойни спортове. Той се проведе през уикенда в столичната зала „Универсиада“ с участието на над 200 каратеки от 18 наши клуба.

Силвия Вангелова за кой ли път показа класата си като грабна поредното си злато на кумите в категория 55 кг при 16- 17-годишните. В същата възрастова група и дисциплина, но при 70 – килограмовите  шампион стана Егемен Сербест

С два сребърни медала на „ката“ и „кумите“ се завърна от фестивала Петър Ангелов, който се състезава в категория 55 кг при 14-15-годишните. Също с две отличия се окичи и съотборникът му Никола Иванов /45 кг/, който стана втори на „кумите“ и трети на „ката“ в по-долната възрастова група.

За отличното представяне на „АидаНет Вадо-рю“ в столицата допринесоха и бронзовите медали на Джем Неджиб, Атанас Оцетаров и Александра Антовска, която дублира успеха си и в двете дисциплини при 12-годишните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button