Хасково

Кунева: Милиардите от контрабанда ще си проличат на изборите догодина

Меглена КуневаДа се спазват законите в България и да не се пълнят партийни каси от контрабанда, призова днес в Хасково лидерът на „България на гражданите“ Меглена Кунева.

„Увеличението на акциза върху цигарите не увеличи приходите в хазната. Едни милиарди се изгубиха и ще се изненадам ако тези милиарди не си проличат на изборите догодина„, коментира Кунева.

Тя допълни, че фискалната дисциплина е важен елемент от здравето на държавата, но основният показател е икономическият растеж. „Без здрава и грамотна нация растеж не се постига„, заключи Меглена Кунева. Именно учители и лекари са най-много сред лидерите по места на новосформираните общински структури в страната и в частност в Хасково.

Меглена Кунева бе категорична, че още е много рано да се говори за имена в листите на „България на гражданите“ за предстоящите парламентарни избори. Тя заяви, че взаимоотношенията с местната власт в Хасково са неутрални и с никого от представителите й не е водила разговори за имена в листите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Borko-anabolko
Borko-anabolko
10.12.2012 16:47 16:47

КУНЕВИЦА НЯМА ДА ВЗЕМЕ ЕДИН ГЛАС В ХАСКОВО! НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЩЕ ПОБЕДЯТ! СТИГА 65 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ!

Киро
Киро
10.12.2012 17:01 17:01

Ей стига си писал простотии и стига с това БНРП! Много си елементарен и много си чернокож!
Отивай си в Тънково на тютюна и не пипай повече копютри!

Георги Христов
Георги Христов
10.12.2012 17:47 17:47

Слушай бе момченце,ти не знаеш ли,че най-големите националисти са само истинските комунисти- а не социалисти. Затова -щом не ти харесва комунизма,защо не избягаш от България…..

Back to top button