Хасково

Писателка „накъсметва“ късмета на хасковлии

Михаела ПетроваБеседа и практически уъркшоп на тема „Обречени на разкош“ организира в Хасково авторът на книгите „Секс, любов и други глаголи“ и „Агент на нищото“ – Михаела Петрова. Семинарът ще се състои в петък в областния град.

Как се поставят цели, така че да проработят? Какви въпроси трябва да си задавам, за да се настроя към потока на изобилието? Защо законът на привличането не прави разлика между „добрите и лошите“, а се грижи за всички еднакво, но в зависимост от техните убеждения и намерения за себе си? – това са само част от въпросите, на които писателката ще се опита да отговори.

„Всичко, което ви трябва, за да станете създател на изобилие и да привлечете хармонично партньорство в живота си е тетрадка и химикалка. А после да пишете в нея редовно – докато си създадете навик да мислите ефективно или както се казва в една българска поговорка „да си накъсметите късмета“. Вселената ще се погрижи за всичко останало. На нея това й е работата – да следва мисълта и убежденията ви“, казва Петрова.

Михаела Петрова е писател и журналист. Личната й биография е дълбоко свързана с „артистичната бохема“ в София – с цялата условност и локалност на това понятие. Работила е в първото българско списание за рок-музика „Ритъм“, в. „Новинар“, радио „Експрес“, различни магазинни предавания и шоу-програми на Българска национална телевизия, списанията „Ева“ и „Егоист“. Автор е в списанията „Жената Днес“ и „Мениджър“.

Повече информация за гостуването на Михаела Петрова можете да получите като изпратите запитване на e-mail: obrecheninarazkosh@gmail.com

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button