Хасково

Велинградчанка и сватбари от Малта се венчаха в Хасково на 12.12.12

СватбитеТри двойки си казаха „да“ в Хасково на 12.12.12 г. Тенденциозно сакралната дата бяха избрали 27-годишният Ангел и 23-годишната Кристина. Тя е от Велинград, а той от Хасково. Учили са заедно в Бургас, а сега живеят и работят в Стара Загора.

Единиците и двойките на нас ни носят късмет, затова избрахме да се оженим на 12.12.12″, разказа Ангел. Сред най-важните мотиви за избора на сакралната дата бяха рожденият ден на Кристина – 22-ри и договорът, който подписал към старозагорската фирма на 11.11.11 година.

СватбитеПо повод предсказанието на маите, че на 21-ви декември ще свърши света, Ангел бе категоричен, че това няма да се случи, тъй като на 12-ти за тях започва новият живот. Новото семейство Иванови ще отпразнуват сключването на граждански брак в известен хасковски ресторант, където ще споделят радостта си със 100 души гости.

Другата двойка, която днес си каза „да“ под звуците на Менделсон бяха 21-годишната Маргарита и 23-годишният Иван, които от днес са семейство Попдобреви. Двамата са заедно от две години. Живеят и работят в Малта. Датата са избрали случайно. Прибрали се от чужбина за седмица да видят близките си и да се венчаят. Новото хасковско семейство чака и бебе.

Сватбите„Момче ще е“, каза пред Haskovo.info Маргарита, която търпеливо изчака на студа да дойде ред за тяхната венчавка. Случайно или не сватбата им съвпадна със венчавката на чинката на Иван – Десислава Попдобрева. Тя казала „да“ на съпруга си на 12.12.1992 година и днес празнува 20-годишен юбилей.

Двойният празник семейство Попдобреви ще отпразнуват в тесен кръг. Веднага след това ще летят отново за Малта, където ще посрещнат предстоящите празници.

Третата хасковска двойка, която се венча днес не пожела да бъде снимана. На всички, избрали 12.12.12 да се врекат във вярност екипът на Haskovo.info пожелава дълъг и щастлив семеен живот.

Сватбите
Сватбите
Сватбите
Сватбите

Сватбите

Развълнуваните родители на сем. Иванова

Сватбите

чинката Десислава Попдобрева

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button