Хасково

Ремонтират пътя Поляново – Константиново с европари

ImageПътят между селата Поляново и Константиново ще бъде ремонтиран, съобщиха от общинската администрация на Харманли. Отсечката е в много лошо състояние, а по нея преминава интензивен трафик от Гърция за България и обратно.

Именно по този път често се пренасочва движението при затваряне на шосето между Хасково и Харманли поради пътни инциденти, лоши климатични условия и други причини. В момента от там минават и всички камиони, тъй като отсечката между Харманли и Симеоновград е затворена заради ремонт.

В същото време нарушената пътна настилка в комбинация с лошата пътна маркировка и сигнализация, водят до проблеми с организацията на пътния трафик, коментират от община Харманли.

Ремонтът на пътя е част от стартирания от общината проект за над 3 милиона лева, който се финансира по програма „Европейско териториално сътрудничество, Гърция – България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mitko
mitko
13.12.2012 19:55 19:55

това не е път ами ад

Анонимен
Анонимен
13.12.2012 20:01 20:01
Back to top button