Хасково

Предколедно украсиха парк, служителка от „Екопрогрес“ – недоволна

Украсяването на паркаДоброволци от ОУ „Св св. Кирил и  Методий“ в Хасково украсиха парка пред училището си. В продължение на седмица децата изработиха украса от кашони, картонени кутии и бутилки.

С ръчноизработените гирлянди и подаръци, учениците накичиха дръвчетата в близкия парк.

Децата получиха адмирации от хората в квартала. Те им пожелаха да са живи и здрави, да продължат да ги радват, да се учат и да получават само шестици.

Украсяването на паркаНастроението на доброволците за миг бе помрачено от служителка на Екопрогрес. Децата помислиха, че жената, която не се представи,  гледа и се наслаждава на украсените дръвчета.

На въпрос какво мисли за инициативата на учениците тя отговори „Гледам, че после ние ще трябва да ги чистим тези боклуци“.

Въпреки това децата бяха убедени, че са постигнали целта си – да направят нещо полезно и красиво за квартала, в който живеят и учат, за да създадат коледно настроение у хасковлии.

Видео Вижте видео репортаж

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читателка
читателка
14.12.2012 9:43 9:43

За да има пълен възпитател ефект хубавата инициатива, след празниците децата трябва да съберат украсата и да я поставят в кошчетата за разделно сметосъбиране, а не след приятната емоция, да бъде замърсен района и да се веят „коледните играчки“.

Кирил
Кирил
14.12.2012 10:43 10:43

Децата заявиха още при поставянето на украсата, че следващата седмица ще я приберат. А такива като „читателка“ винаги ще се намерят- да кажат на бялото черно!

Кирил
Кирил
14.12.2012 10:47 10:47

А по отношение на „работливата“ служителка на Екопрогрес- и децата, и възрастните многократно са ставали свидетели как подобни мърморещи „специалисти“ изсипват на едно място разделно събраните отпадъци. Много възпитателно, няма що!

Back to top button