Хасково

Коледа дойде в галерия „Форум“ с изложба

ИзложбаДали защото идва Коледа, традиционната изложба на Дружеството на художниците в Хасково, носи особено излъчване. Това споделиха присъствалите на откриването тази вечер в галерия „Форум“, които поздравиха авторите и отпиха червено вино. 

25-имата автори – членове на  дружеството и техни приятели- се представят с 60 произведения. Предколедната експозиция от пейзажи, натюрморти, икони, дървени пластики е разнообразна по стил, всеки се изявява със своя индивидуален почерк. Тя ще остане отворена за посещения чак до края на януари.

Периодично ще подменяме някои от творбите, каза председателят на Дружеството на художниците Симеон Тодев. Така ценителите винаги ще откриват нещо ново и различно. Затова, който иска да види изложбата в първоначалния й вид, нека да побърза, допълни той.

 Изложба  Изложба
 Изложба  Изложба
 Изложба  Изложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button