Хасково

Сурвачки и картички на благотворителен базар в ДНА

БазарНашенски сурвачки и коледни и новогодишни картички изработиха деца от харманлийските училища „Отец Паисий“ и „Алеко Константинов“ и възпитаници на популярния хасковски Клуб по спортни танци „Гранд“. Те бяха изложени на благотворителен базар във Военния клуб.

Средствата ще бъдат изпратени във Фондация „Деца на Българската армия“, която подпомага социалната интеграция и личностната реализация на деца на военнослужещи, загинали при  изпълнение на военната служба, и на деца на граждански лица от Министерството на отбраната, загинали при трудова злополука.

Проявата в навечерието на Рождество Христово бе по иницатива на Министерството на отбраната, Изпълнителната агенция „Военни клубове и военно-почивно дело“, военните клубове в Хасково и Харманли и командването на военно формирование 52740 – Хасково.

Организаторите поканиха хасковлии на концерт с участието на формациите при Военен клуб – Хасково: танцьорите от „Гранд“ с треньори Павлина Вълчева и Николай Манолов и Фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ с художествен ръководител Златка Тимонова.

 Базар  Базар
 Базар  Базар
 Базар  Базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button