Хасково

Кака Снежка почерпи съветниците. Те даряват по заплата за часовниковата кула?

СесиятаИзвестната хасковлийка Снежана Гарабед почерпи с бонбони асорти хасковските общински съветници. Повод за това стана имения й ден, за който тя разбра на редовната за месеца сесия на местния парламент.

След бурните аплодисменти от страна на съветници и гости благодетелката заяви, че има имен ден на 14 април, „но щом казвате ще почерпя“.

Кака Снежка изчака почивката и почерпи всички с по един бонбон. До кмета Георги Иванов шоколадовото изкушение не стигна, но пък лично той й поднесе букет цветя, придружен с пожелания за живот и здраве.

Може би вдъхновен от празника на кака Снежка, която всички свързват с благотворителните й инициативи, съветникът от „Коалиция за Хасково“ Албен Манджуков отправи предизвикателство към местните парламентаристи. Той предложи всеки от тях да дари по една заплата за изграждането на часовниковата кула. „Нека и кмета да го направи, тъй като и той присъства на нашите заседания“, допълни Манджуков.

Учудващо никой от общинските съветници не коментира на глас предложението. Дали инициативата ще се осъществи времето ще покаже.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.12.2012 12:54 12:54

кака С.Н.Е.Ж.И. – Събирач На Ежедневна Желана Информация

Доньо
Доньо
14.12.2012 20:57 20:57

Срам и позор една пропаднала жена да е почетен гражданин на Хасково! Наградата и за това че е подлога на кмета- почетен гражданин. Колко пари е събрала и колко прибрала….някой може ли да каже? Снежка е една от най-противните персони на нашия град, парадираща с наглост и безочие.

Back to top button