Хасково

Хасково с общинска телевизия, радио и вестник?

СесиятаХасково може да се сдобие с общинска телевизия, радио и вестник. Това стана ясно на днешната сесия на местния парламент.

Предложението на председателя на Ообщинския съвет Иван Иванов бе да се проучи възможността от създаване на телевизионно студио. Общинският съветник Делян Делчев обаче допълни тази идея.
„Съгласен съм, че една телевизия носи съответните разходи. Това е добра идея, но можем да разширим дейността в тази насока. Затова предлагам да се проучи възможността от създаване и на общинско печатно издание и радио„, каза от трибуната съветникът.

Предложението му бе прието. Така за следващото заседание община Хасково ще трябва да представи становище за необходимите бюджетни средства за дейността на трите общински медии.

Според градоначалникът Георги Иванов създаването на общински медии ще е гаранция, че журналистите няма избирателно да отразяват събитията. „Ще се чува онова, което се говори в тази зала.„, каза още кметът по повод идеята общинската телевизия да излъчва на живо сесиите на Общинския съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.12.2012 13:19 13:19

Кога ще вдигнете данъците ,ние ще плащаме вие ще краднете.Иначе отде пари за заплати на тия новоядци аъъ?

Данъковеченеплатец
Данъковеченеплатец
14.12.2012 13:44 13:44

Не искам парите от данъците ми да отиват за телевизия,радио, вестник НА КМЕТА, от където да оплюва противниците си. Сайта на общината (то един сайт….) е достатъчен.

Анонимен
Анонимен
14.12.2012 15:35 15:35

Само простотии. Ако кметът иска да се излъчват сесиите на общинския съвет, да ги излъчва в сайта на общината. Това ще бъдат куп пари, хвърлени на вятъра. Никой няма нужда от такива медии, в които ще гледаме само служителите на общината, детските градини и проектите на разни училища.

Иван Димитров
Иван Димитров
14.12.2012 21:48 21:48

Сигурно не сте чували но повечето областни градове имат телевизии -които обслужват не само общината а целия регион…

всички ефирни общински медии
всички ефирни общински медии
15.12.2012 15:35 15:35

Общинската телевизия „Шумен“;
Общинската телевизия Карнобат;
Радио Враца
Радио Девин
Радио Дулово
Радио Плевен

Back to top button