Хасково

Младежкият център отмени детски празник заради студена зала

Младежки центърНасроченият за 11:30 часа днес Коледен празник за децата от клубовете и формациите при Младежкия център бе отменен. Проявата е част от официалната програма за коледните и новогодишните празници на община Хасково, а организатор е Младежкият център.

Решението празникът да не се състои взело ръководството на центъра без да уведоми медиите. Причината била, че залата, в която трябваше да се състои тържеството, била студена, а тази сутрин възникнал проблем с отоплението.

Директорът на Младежкия център Елена Цветкова бе много изненадана, че екип на Haskovo.info е дошъл да отрази събитието, въпреки че днес е официален работен ден. „Не можехме да предположим, че ще се хукнете в събота. Както виждате, сте единствената медия, която идва“, заяви на висок тон Цветкова на наш въпрос защо не са предупредили медиите, че празникът се отменя. По думите й тази сутрин тя позвънила по телефона на децата да не идват, защото залата не можела да се отопли.

От Община Хасково обясниха, че директорката им съобщила вчера, че предвиденият в програмата за декември празник се отлага.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.12.2012 14:59 14:59

Какво става с Кольо Колев?

ДАНЪКОПЛАТЕЦ
ДАНЪКОПЛАТЕЦ
15.12.2012 20:13 20:13

Дърта пачавра,а можеше с кмета да ходи в Камерун на майната си а за децата няма пари,мръсници да събере пари сега от всички които ходиха наготово в Камерун и ядаха маймунско месо…

Анонимен
Анонимен
15.12.2012 20:41 20:41

Как така проблем с отоплението тази сутрин пък на общината още вчера били казали? Странно!

gost
gost
15.12.2012 20:47 20:47

Е това за дъртата пачавра е много яко 😉

Back to top button