Любопитно

12 коли в автомеле край Хасково за ЧРД на клуб

АвтомелеНа атрактивно автородео с блъскане на коли станаха свидетели жителите на Хасково. Нестандартното шоу събра любителите на високите скорости на картинг пистата в града. Участниците признаха, че този спорт е много опасен, но тръпката е незаменима.

Празникът за почитателите на автомобилите беше по повод рождения ден на клуб БМВ. 12 участници се престрашиха да участват в автомелето.

Колите са предоставени от автоморга, а преди старта всяка от тях премина  специална подготовка. За да се избегнат инциденти, стъклата предварително бяха свалени. Според правилата на състезанието ударите са само по посока на движение. Според участниците става въпрос повече за артистизъм от страна на шофьорите отколкото за реални удари. Такива обаче не липсваха.

Рискът при самите удари не е малък, затова и състезателите бяха по-предпазливи от очакваното. Въпреки това адреналинът и на шофьорите, и на публиката се вдигна доста.

Видео Атмосфера от състезанието вижте във видео репортажа

 Автомеле  Автомеле
 Автомеле  Автомеле

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
!!!
!!!
15.12.2012 19:50 19:50

Eeeeeee

Back to top button