Хасково

Крадец откри труп на клошар в необитаема къща

КъщатаРазложен труп на мъж е бил открит в къща на ул. „Драгоман“ в Хасково, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Къщата е необитаема от години, разказа пред Haskovo.info съседи. Навремето там е живеела самотна жена, която продала жилището и се преместила в гарсониера. Последвали още няколко покупко-продажби. Така днес живеещите на „Драгоман“ не бяха на ясно кои по документи са съседите им.

По думите им къщата се обитавала от клошар. Според съседите на разложения труп се натъкнал мъж от ромски произход, който влязъл в къщата да краде. Като разбрал какво се е случило казал на съседите и те подали сигнал в полицията.

На място вчера около 17:00 часа дошли униформени и един екип на Центъра за спешна помощ. Не след дълго полицаите поискали помощ от спасителите от Областната противопожарна служба.

Става въпрос за 66-годишен мъж. При първоначалния оглед не са констатирани следи от насилие. Каква е точната причината за кончината на клошаря ще стане ясно след аутопсията.

Къщата Къщата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button