Хасково

6 души пострадаха при катастрофи само за ден

Image 6-ма души пострадаха при катастрофи през вчерашния ден, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Първият инцидент е предизвикан от 35-годишен хасковлия с 1,68 промила алкохол. Катастрофата е станал вчера сутринта на 2 км след Харманли в посока Хасково. Мъжът е шофирал лек автомобил Субару и поради неспазване на дистанция и употреба на алкохол се блъснал в неизвестна до момента кола, която е напуснала местопроизшествието. От удара водачът е с контузни рани по главата. Настанен е в многопрофилната болница в Харманли без опасност за живота. По случая е образувано бързо производство, съобщиха от пресцентъра на полицията в Хасково.

Други трима души пострадаха при катастрофа на пътя след село Добрич в посока Димитровград около 8 часа вчера. 41-годишен асеновградчанин, шофиращ лек автомобил Фолксваген Голф, поради несъобразена с пътните условия скорост е загубил контрол над колата, навлязъл е в насрещната лента за движение и се е ударил във Фолксваген Пасат, управляван от 60-годишен хасковлия. С мозъчно сътресение и контузия на бял дроб виновният водач е настанен в хасковската болница. Пострадал е и спътникът му -37-годишен пловдивчанин, който е с комоцио и се лекува в болницата в Димитровград. Там е настанена и 59-годишна жена от втората кола, която е със счупена дясна тазобедрена става и счупена капачка на лявото коляно.

Недостатъчна дистанция е причина и за още една катастрофа, станала вчера към 17 часа на 200 метра преди разклона за село Динево. 36-годишен хасковлия с лек автомобил БМВ се блъснал във Фиат, управляван от 49-годишен кърджалиец и напуснал платното отляво по посока на движението. Пострадал е виновният водач, който е с порезна рана на лявата ръка, прегледан е и е освободен за домашно лечение. С фрактура на лявата ръка е и возещата се до него 27-годишна пътничка от Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button