Хасково

40-годишна опита да сложи край на живота си заради дългове

Линейка, илюстрация40-годишна жена от Динево e в кома след опит да се самоубие заради дългове, научи Haskovo.info. Инцидентът станал през почивните дни.

Жената живеела с майка си. Нямала семейство. Преди години работела в Гърция, но от доста време била безработна. Така неусетно затънала в дългове към кредитни институции. Наскоро съдия изпълнител дошъл в дома й и описал цялото й имущество.

В събота сутринта 40-годишната жена опитала да се отрови с лекарства. Майка й видяла само как хвърля някакви опаковки в печката да ги гори, но нищо не заподозряла. Малко след това 40-годишната жена заспала. По обяд майката й опитала да я събуди, но не успяла.

Веднага позвънила на спешния телефон 112. От там изпратили медици от Центъра за спешна помощ и полицаи. „Изнесоха я на носилка“, разказаха хората в селото. Медиците констатирали слаб пулс и ниско кръвно налягане. Жената била приета в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на МБАЛ – Хасково в кома.

„По всяка вероятност не е издържала на напрежението заради липсата на работа и натрупаните дългове. Идването на частния съдия изпълнител е преляло чашата“, коментираха съседи. Те се надяват 40-годишната диневка да се оправи. Според близките й обаче опасността за живота й все още не е преминала.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Революционер
Революционер
18.12.2012 13:12 13:12

При комунизма хората не се самоубиваха заради дългове и отчаяние.

Анонимен
Анонимен
18.12.2012 13:29 13:29

До БОКО ТИКВАТА,вижте докъде докарахте народа,изедници мръсни…

Анонимен
Анонимен
18.12.2012 14:24 14:24

toi nali e dobre, ko my dreme za horata koito nqmat rabota i kakvo da qdat………….nali otkrivame magistrali,slez sred NARODA ……BOIKO!!!!!

123
123
18.12.2012 16:10 16:10

На безработните намираха работа и тези,които се шляеха ги вкарваха в правия път.

Анонимен
Анонимен
19.12.2012 7:32 7:32

То е ясно, че това време няма да се върне ами дано хората станат малко по-добри, че да си вдъхват един друг к*раж, че да не свършим всички като тази жена! Дано се оправи!

Back to top button