Хасково

Наркопласьор бяга от полицаи, прави опит за скок от тераса

Image 300 грама канабис и 200 грама амфетамин иззеха криминалисти от Хасково и Харманли. Наркотиците са открити в лек автомобил БМВ, спрян за проверка около 18,30 часа в село Подкрепа.  Колата е шофирана от 32-годишен мъж от Харманли. В нея са пътували още двама негови съграждани на по 34 години. При проверка на автомобила е намерена и иззета метална кутийка с остатъци от изсушена листна маса – канабис и пакетче с бежово прахообразно вещество – амфетамин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

За да се изясни съпричастността на харманлийците към стар познайник на полицията, криминалистите са извършили проверка и в дома на 37-годишен хасковлия с инициали Й.С. Той е с наложена мярка за неотклонение „домашен арест”. В жилището му на улица „Дунав“ полицейските служители намерили електронна везна с остатъци от канабис и амфетамин. При влизането в дома криминалистите се натъкнали на друг 35-годишен хасковлия, който при вида им се опитал да скочи от терасата на апартамента. Опитът му бил осуетен и при обиск в него са открити стъклена бутилка и опаковка от лекарства с капачка, съдържащи прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин, с общо тегло около 200 грама.

От общите части на мазетата на блока в различни кухини по стените са намерени и иззети – 3 полиетиленови пакета, съдържащи изсушена зелена листна маса, реагираща на канабис с общо тегло около 300 грама.

Тримата харманлийци с инициали А.М., М.В. и С.С. и хасковлията, всички познати на органите на реда, са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
roga4a
roga4a
18.12.2012 21:16 21:16

konti pak 6te topi

Back to top button