Спорт

Павлина и Николай на полуфинал на световно по шоу денс

Павлина и НиколайТреньорите на клуб по спортни танци „Гранд“ Павлина Вълчева и Николай Манолов покориха поредния връх в кариерата си.

„За първи път стигнахме до полуфинал на световно първенство„, съобщи за Haskovo.info хасковската двойка. Това става на провелото се в края на миналата седмица Световно първенство то шоу денс в София. В надпреварата взеха участие двойки от 12 държави.

По регламент всяка двойка се представя само с един танц. „Сами си избираме музиката, изработваме някакво представяне, костюми и сюжет“, обясниха танцьорите.

Павлина и Николай озаглавяват шоуто си „Молитва“ като използват песен на Андреа Бочели и Селин Дион. „Бяхме облечени с бели костюми като ангели“, разказа звездната двойка.

„Състезанието беше много оспорвано. На полуфинала достигнахме 14 двойки, а 8 продължиха на  финала. Ние завършихме 13-ти„, коментира Николай Манолов. „Това ни е едно от най-силните представяния като се има предвид, че не сме ходили на състезание последните три години“, допълни танцьорът.

Победители на Световното първенство по шоу денс станаха представителите на Америка – Максим Кожевников и Анастасия Григорьева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2012 9:57 9:57

Браво и успех:)

Back to top button