Хасково

Камиони блокираха движението по международния път

Опашка от тировеОпашка от тирове на 5-ти километър блокира движението преди обяд по пътя Хасково – Харманли. По-рано сутринта заради закъсал ТИР до хасковското село Стойково движението бе спряно за 2 часа. След изтеглянето му около 11 часа то бе възстановено, но се образуваха огромни задръствания и колони от автомобили.

Заради влошената пътна обстановка тежкотоварните автомобили бяха спирани и отбивани на паркинг. Голяма част от водачите не знаеха защо се налага забраната и се изнервиха от дългото чакане. По думите им никой не им е обяснил какво се случва.

Според шофьорите както всяка година снегът ни е изненадал и пътищата въобще не са почистени. Най-недоволни бяха турските шофьори, които не знаеха кога ще бъдат пропуснати да продължат. Плащаме данъци и винетки, а пътищата пак са непочистени, ядосваха се тираджиите. Пускаме печките в камионите и чакаме, коментираха други, а трети се готвеха да зарежат камионите и да се приберат по домовете.

В същото време на входа на Хасково закъсаха други два ТИР-а. Скъсана верига стана причина за авариране на камиона на Динко Динев. Той пътувал за Стара Загора и карал брашно. Ще чакам Пътна помощ да ме изтегли, коментира шофьорът.

Улиците в Хасково също не са добре почистени. По-рано от общината обясниха, че с предимство ще се обработват главните булеварди, а малките улички – по-късно. Шофьорите обаче се оплакват, че и големите пътни артерии не са добре почистени.

Видео Вижте още във видео репортажа

Опашка от тирове Опашка от тирове 
Опашка от тирове Опашка от тирове

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2012 16:24 16:24

Ужасно е и за коли и за пешеходци!

jghyfbgsrf
jghyfbgsrf
19.12.2012 19:33 19:33

Боговски , колкото по-рано се изметеш към Кърджали – толкова по-добре за Хасково. Такъв некадърник не е имало в пътното. Гербаджийски боклук.

Back to top button