Регион

Тютюневи „кюлоти“ и цигарени „сокове“ – нова мода сред контрабандистите

Цигарените соковеНова мода сред контрабандистите на тютюневи изделия засякоха митническите служители на Капитан Андреево. Вчера при митническа проверка на пътниците в автобус с пловдивска регистрация, пътуващ по редовната линия Турция – България, е засечена 62-годишна жена от Ямбол да пренася 3,200 кг тютюн за пушене.

Количеството е иззето тъй като надвишава нормата от 50 грама за безмитен внос. След това митническите служители извършили и личен преглед на жената, при който са открити още пакети с тютюн за пушене, облепени с тиксо около вътрешната страна на краката на пътничката, която била облечена с два чифта клинове. Общо 3 килограма тютюн за пушене са извадени от тютюневите „кюлоти“.

В същия автобус митническите инспектори на МП Капитан Андреево откриват в личния багаж на десет от пътниците средно по 100 кутии цигари. Някои от пътниците са проявили друг тип изобретателност, като са укрили цигарите във фабрично изработени кутии за натурални сокове.

Броени дни преди Коледа митническите служители на Капитан Андреево съставят средно по 20 акта за контрабанда на акцизни стоки на ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zoro
zoro
19.12.2012 14:22 14:22

te golqma kontrabanda borqt napravo sa mnogo golemi 3 kg tutun ei jurnalistite vzemete se v race i ne pi6ete gluposti 4e vze da ni pisva ve4e..

зизу
зизу
20.12.2012 2:58 2:58

Нещо не ми е ясен изразът“…укрили цигарите във фабрично изработени кутии за натурални сокове. “

По-скоро ми се струва, че цигарите са били скрити в кашончето със соковете.

Анонимен
Анонимен
20.12.2012 10:43 10:43

Не в кашони, а в кутийките от сок са били скрити цигарите. Аз така го разбирам, пък и на снимката има сокчета!

Back to top button