Хасково

Слепите хора показаха плетива и гозби в Регионалната библиотека

изложба Изложба на плетива и кулинарни изделия откриха в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“. Тя се нарича „Усещане за Коледа“ и бе подготвена от Съюза на слепите в Хасково, които празнуват 50-годишен юбилей. 

Всички показани плетива и бродерии в изложбата са изработени от слепите хора в Хасково. Те се доказаха и като изтъкнати кулинари и бяха приготвили за всички присъстващи погача, баници, сладки и гозби. Фолклорната група към съюза „Хасковски бисери“ пък развесели гостите с рецитал.  
В изложбата се включи и Школата по изобразително изкуство към Младежкия център. Деца от 5 до 18-годишна възраст показаха свои рисунки и картини. Направените от тях коледни картички пък бяха продавани с благотворителна цел.

 Image изложба 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Абсурдът
Абсурдът
19.12.2012 22:06 22:06

Така ли се отразява събитие, бе, да е*а ваш’та мама некадърна, откъсана?! Ко сте писали по хавата си и сте СНИМАЛИ по хавата си, ЕДНО събитие не сте отразили по реда си, още повече на тея хора, дето ВСЕКИ ДЕН се борят със света! За пореден път се интересувам и търся и всеки път едни и същи простотии от вас – нито снимани, нито описани кои са тея хора, какво там правят, че и кмета там беше и т.н. и т.н., само гледате НОМЕРА ДА ОТБИЕТЕ! Да ви донесе дядо мраз ХОЛЕРА, де*а ваш’та мама, още един път!

Анонимен
Анонимен
19.12.2012 22:17 22:17

Абе малоумнико, написано е какво се е случило и какъв е бил повода. Като не ти харесва, отрази си го ти по- добре. И не разваляй хубавата новина. Едва ли слепите хора ще ти се зарадват на коментара. Призовавам админите на сайта да изтрият този коментар, защото е жива простащина.

Back to top button