Хасково

6 деца от Хасковско, включени в Българската Коледа

Българската КоледаРодители на 6 деца от Хасковска област са подали молби да бъдат подпомогнати от „Българската Коледа“. Както Haskovo.info вече писа сред тях са 4-годишният Никола Беев , който е с ревматуиден артрин и 4-годишната Гюлчин от Хасково, която страда от болестта на чупливите кости.

Освен тях от финансова помощ за рехабилитация се нуждае и Йордан Каменов от Хасково, който е с ДЦП.

Родителите на останалите три семейства, подали молби, за да бъдат подпомогнати от „Българската Коледа“ не желаят да бъдат оповестявани в публичното пространство имената на децата им и заболяването от което страдат, съобщиха за Haskovo.info от администрацията на Президента.

Молба тази година не е подал Росен Радев от Маслиново, който страда от нефротичен синдром и миналата година беше част от кампанията. Все още обаче не е късно родителите му да поискат помощ от „Българската коледа“.

В помощ на хасковските деца, включени в инициативата, Областна администрация – Хасково организира благотворителен базар. Той ще бъде открит в четвъртък от 10:30 часа. С картички, сувенири и вкусни продукти за коледната трапеза в базара участват деца от училищата в региона, социални домове и неправителствени организации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Kamenova
Kamenova
20.12.2012 8:52 8:52

г-жо Николова искма само да уточня че детето Йордан Каменов няма нужда от закупуване на лекарства,а за рехабилитация.

Haskovo.info
Haskovo.info
20.12.2012 10:19 10:19

Благодарим ви за уточнението. Грешката е поправена! Здраве и късмет в борбата с болестта!

каменова
каменова
20.12.2012 14:36 14:36

Благодаря и аз.Весели празници.

Back to top button