Хасково

Ученици обзаведоха дневна стая в дом „Асен Златаров“

ПодаръцитеУченици от хасковската езикова гимназия направиха голям коледен подарък на възпитаниците на дом „Асен Златаров“. Със събраните пари от различни благотворителни инициативи през годината те им купиха диван и телевизор.

Стойността на покупките е близо 1100 лева, каза председателят на Ученическия съвет Данаил Петков. Така възпитаниците на елитната гимназия дадоха старт на обзавеждането на дневната стая на децата от 12 до 16 години, настанени в дома.

„И досега тук е имало мебели, но те са били втора употреба“, обясни директорът на дома Невена Желязкова и благодари на учениците за отделеното време и внимание. Така от днес дневната стая ще бъде любимо място за почивки и развлечение на голяма част от възпитаниците на дома.

От благотворителните инициативи учениците от езиковата гимназия имат събрани още 150 лева. Тях ще ги похарчат за памперси, с които ще зарадват за Коледа децата от Дома за медико – социални грижи на ул. „Видин“ в Хасково.

Подаръците Подаръците

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button