Хасково

Булевардите в Хасково почистени, почват и малките улици

СнягСлед снощното чистене, днес хасковските улици са по-добро състояние от вчера. Главните булеварди на места са лъснати до асфалт, но пресечките продължават да са истинско предизвикателство за шофьорите.

Днес чистенето на снега ще продължи. „Ще влезем по кварталите, ще наръсим сол и пясък„, увери пред Haskovo.info заместник – кметът Златомир Желев.

Сред приоритетите ще са кв. „Орфей“ и „Македонски“, където придвижването с коли особено по улиците пред блоковете на места е „мисия невъзможна“, сигнализираха читатели.

СнягСнегорини са минавали през кварталите „Бадема“ и „Хисаря“. Там главните пътища са отворени, увериха от кметството.

Освен непочистените улици, предизвикателство за коли и пешеходци, са и висналите тежестта на снега кабели, които на места са по-ниски от един човешки ръст.

Няма населени места без ток или вода в общината, допълни още Златомир Желев. Пътищата са проходими при зимни условия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
20.12.2012 17:54 17:54

Кенана след Бадема, при кой цар ще се почисти,поне главния път, пък всеки ще си почисти към вилата.Също се плащат данъци,а и след работа хората се връщат слепешком. Една улична лампа няма.

dido
dido
20.12.2012 21:18 21:18

abe palq4ovci, kakvo ste slojli tezi watermarks na vsiaka snimka, vse edno sa nai-velikite snimki….izmisleni oligofreni

NicKo
NicKo
21.12.2012 0:48 0:48

Днес трактро с гребло влезена в пресечката на „Орфей“ 8 с вдигнато глебло,отиде до 5-ти блок, обърна и се върна пак с вдигнато гребло.Това ли е чистенето на малките улички?А да не говорим, че локалното и то е жив зян…Скапана държава..

Анонимен
Анонимен
21.12.2012 11:41 11:41

Спокойно, другата седмица го дават 10-15 градуса, противния сняг си заминава.

Back to top button