Хасково

С топъл чай общината посрещна коледари

КоледаритеС топъл чай община Хасково посрещна коледари тази сутрин. Шестима ученици от ОУ „Св. Иван Рилски“ изненадаха служителите в кметството, пеейки песни и наричайки за здраве и благоденствие.

Както традицията повелява, заместник – кметът Нели Станева наниза по един геврек на гегата на всеки от коледарите и ги дари и с торбичка с лаковства. Те от своя страна подариха на администрацията изработена от тях сурвачка.

Учениците от ОУ „Св. Иван Рилски“ ще продължат да коледуват и утре. Техни домакини ще бъдат областният управител Ирена Узунова и началникът на Регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов.

Коледарите Коледарите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дядо Коледа
Дядо Коледа
20.12.2012 15:23 15:23

Общината е най-големия коледар, дето ни коледака цяла година. Нея ведъж са я коледакали и какво- един топъл чай. Ние като ходим там ни потупват по гърба и искат дарения за кула, статуя или за почерпка. Дано не ви се налага да стигате до главния коледар, че там нещата са много големи.

Back to top button