Хасково

Наградиха Свиленград и Любимец на Коледния бал в Областна администрация

Коледният балГодишните награди за принос в развитието на област Хасково бяха раздадени тази вечер по време на Коледния бал в Областна администрация. За първи път отличията бяха разпределени в 6 категории – спорт, култура, общество, бизнес и община с под и над 15 000 жители.

При определянето на кметствата – призьори основният критерий бе най-сериозен и значим проект с пряко отражение върху подобряване качеството на живот и социално-икономическия просперитет на общината. Така отличията отидоха при Любимец (под 15 000 жители) и Свиленград (над 15 000 жители).

Коледният бал

Призът за Любимец

Призът на Любимец получи лично кметът Анастас Анастасов, който заяви, че е изненадан от наградата.

Плакетът за Свиленград бе връчен на председателя на местния Общински съвет Георги Еленков. „За мен е чест, че администрация като Свиленград показа, че може да се развива като европейска община. А това е възможно, когато община и държава вървят ръка за рака“ –  с тези думи Еленков се обърна към домакините и гостите на Коледния бал.

В категория спорт годишната награда за принос в развитието на Хасковска област отиде при Теменуга Илиева – старши треньор и създател на Клуб по аеробика „Виолена“. 

Коледният бал

Георги Еленков взе плакета за Свиленград

В област култура бе награден фестивалът HASKOVO JAZZ, чийто създател и организатор е  Димитър Русев.

В категория Общество плакетът бе даден на Областният съвет на БЧК в Хасково с директор Минка Мечеринкова. 

В категория Бизнес наградата отиде при най-големия торов производител на балканите „Неохим“ АД – Димитровград с изпълнителен директор Димитър Димитров.

„Зад гърба си оставяме една изключително труда година. Надявам се, че следващата 2013-та ще е успешна и благодатна“, каза в словото си домакинът на Коледния бал – областният управител Ирена Узунова.

Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал
Коледният бал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
21.12.2012 13:02 13:02

Samo Evgeni Mnchev lipsva na tozi bal!

смехурко
смехурко
23.12.2012 19:04 19:04

Изненадан бил кмета на Любимец. Хахахахахахахахахахахахахахахахаха

Back to top button